100% natuurlijke voedingssupplementen Meer dan 20 jaar vakkennis Gratis levering vanaf €100 (BeNeLux)

Wie is Santurel?

Santurel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van natuurlijke voedingssupplementen.

Santurel Nederland

Team Chiropractie Fysiotherapie Nijmegen
Met jarenlang ervaring on the job heeft ons team met eigen ogen de positieve werking van het gebruik van natuurlijk voedingssupplementen kunnen zien. Naast een gezonde levensstijl kunnen voedingssupplemten bijdragen aan een gezonder en energieker leven. Het kan een positieve invloed hebben op het verminderen of verdwijnen van klachten. De samenwerking met de dietiste in het team zorgt te allen tijde voor een optimaal en weloverwogen advies.

Voor meer informatie over Chiropractie | Fysiotherapie verwijzen wij u naar www.chrio-fysio.nl

Santurel België

Dirk Verstraete
Chiropractor, orthomoleculair voedingstherapeut

Als chiropractor is Dirk begaan met de algemene gezondheid van de mens en bewerkt hij deze van binnen naar buiten, zonder gebruik te maken van de reguliere geneeskunde. Dirk adviseert om naast een gezonde levensstijl en gevarieerde voeding ook natuurlijke voedingssupplementen bij te nemen zodat het lichaam optimaal kan functioneren.

Bert Verstraete
Sales en marketing manager. Logistics

Bert heeft jarenlange ervaring in sales en marketing en wil een positief imago rond voedingssupplementen creëren. Zo gelooft hij in het nuet van het preventief nemen van supplementen om zo de oorzaken van bepaalde kwalen aan te pakken voor ze effectief opduiken. Dit in tegenstelling tot de klassieke geneesmiddelen die enkel de gevolgen verhelpen en meestal genomen worden wanneer het eigenlijk al te laat is.

Ard Buitink
Voedingsdeskundige

Ook uit de voedingsindustrie beschikken we over de juiste know-how dankzij Ard. Onze westerse voeding is dusdanig gemanipuleerd om er goed en smakelijk uit te zien. Ard wil onze dagelijkse voeding aanvullen met natuurlijke vitaminen en mineralen. Hierbij steunt hij Bert en Dirk bij de ontwikkeling, productie en verkoop van natuurlijke voedingssupplementen.

BEKIJK ONS AANBOD

Wat doet Santurel?

We ontwikkelen voedingssupplementen van A tot Z

Santurel heeft als Belgische KMO als doel hoge kwaliteits- en natuurlijke voedingssupplementen te ontwikkelen voor het welzijn van de 45+. Het betreft zeer volledige formules die het organisme helpen om beter te functioneren. Alle Santurel producten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder neveneffecten, die in synergie werken. De producten zijn aangemeld bij de Belgische bevoegde overheid en worden aanbevolen door het medisch, paramedisch corps en door gezondheidsadviseurs.

Onze filosofie vloeit voort uit de overtuiging dat natuurlijke producten zoals planten, vitaminen en mineralen voor de gezondheid een alternatief aan synthetische producten kunnen bieden. Het welzijn van de senioren is haar voornaamste betrachting en de wens om deze overtuiging te delen is haar stichtend objectief.

Santurel staat in voor het ontwikkelen en produceren van een unieke samenstelling aan vitaminen en mineralen die ervoor zorgen dat het lichaam weer in evenwicht komt.

Natuurlijke voedingssupplementen bieden een redding om de tekorten aan bepaalde voedingsstoffen in het lichaam weg te werken. Een voedingssupplement is een tablet of capsule met allerlei gecombineerde, natuurlijke stoffen die je bovenop je dagelijkse voeding neemt om je lichaam terug in balans te brengen.


Luister naar je lichaam en verbeter je gezondheid op natuurlijke wijze